Къща Халкидики Гърция на първа линия до морето

Къща Халкидики Гърция на първа линия до морето

800,000 eur Продава

Допълнителни детайли

  • Етаж
  • Вид строителство
    тухла
  • Отопление
    електричество, климатик
ПРОЕКТ СОЗОПОЛИС -2
Имоти-Халкидики има удоволствието да ви представи прекрасна еднофамилна къща със самостоятелен двор от 400 кв.м и РЗП, 350 кв. м. Къщата  е построена на три нива и има следното разположение:
Първи етаж
-елегантна дневна  с трапезария и  спираща дъхът гледка от всички страни към топлото южно море и върховете на планината Олимп. От дневната   се излиза на тераса водеща  в градината и оттам по  съвсем кратък път от 15 метра,  се стига  до плажа. По желание на клиента може да се добави басейн и барбекю.
-просторна кухня от която се излиза на втора тераса водеща към двора и гледка към морето.
Втори етаж:
Три чудесни спални с елегантна баня към всяка спалня и отново директна и прекрасна гледка към красивото гръцко море и от трите спални.Към югоизточната и югозападната спалня  има прекрасни тераси със стъклени парапети  които позволяват да се насладите на гледката.
На последното ниво е разположена спалня от 40 кв.м. с красива баня и  две тераси , на едната от които може да се добави джакузи.
Тази изключителна къща е разположена  на парцел който се спуска плавно към морето.Красивата гледка към морето от всички точки на двора и къщата я правят едно уникално предложение.
Плажът ,който е точно пред къщата позволява уединение и комфортен престой през цялото лято.В близост се намират два от най-известните на Халкидики рибни ресторанти..Също така само на няколко километра от селището в коетосе намира къщата  има много нощни заведения в които през лятото гостуват известни гръцки изпълнители.
Съчетанието от зеленина , морска шир и гледката към заснежените върхове на планината Олимп е наслада за душата и дава възможност да се насладите на живота в Гърция.