Апартаменти на първа линия на морето Халкидики Гърция

Апартаменти на първа линия на морето Халкидики Гърция

50,000 eur Продава

Допълнителни детайли

 • Етаж
 • Вид строителство
  тухла
 • Състояние
  завършен
 • Обзавеждане
  обзаведен
 • Отопление
  електричество, климатик
Имоти Халкидики има удоволствието да ви представи апартаменти на първа линия на морето.
Апартаментите се намират в новострояща се триетажна сграда с общо девет апартамента. По три на всеки етаж. Всички са с южно изложение и с тераси с директна гледка към морето.

На приземният етаж има три апартамента с по една спалня,  един е 39 кв.м.и два  са по 42 кв .м . всеки .
На втори етаж има общо три апартамента .Един 40 кв м и два  по  49 кв . м .всеки.И трите апартамента са с по една спалня.
На трети етаж има също три апартамента, единият  е 60 кв м. и два са по 73 кв.м. Апартаментите са тип мезонет, с по две спални  и две бани всеки, като до втората спалня и баня се стига по вътрешна удобна стълба.
Селището в което е разположена сградата е тихо, спокойно и красиво. Плажната ивица е дълга километри, широка  и със златист пясък. Морето е чисто и спокойно. Плажовете на селището са обозначени със син флаг, което е знак за чиста вода и добре поддържана плажна ивица .

В близост има два много известни рибни ресторанта, магазини, плажни заведения и таверни.
Апартаментите са напълно обзаведени със стилни и удобни мебели, качествена дограма, всички подови настилки, напълно довършени бани,стилна кухня, кухненско обзавеждане, блиндирана външна и красиви интериорни врати. Във всеки апартамент  има инверторни климатици,телевизори. Във всички кужни има електрическа фурна, плот,хладилник,кафемашина.