Оферти за недвижими имоти Халкидики Гърция

Богато разнообразие от оферти за продажба или строителство на имоти намиращи се на първи, втори и трети ръкав на п-в Халкидики, Гърция. Предлагаме ви луксозни къщи на първа линия до морето, луксозни двустайни и тристайни апартаменти или тип мезонет, парцели с гледка към морето или парцели на първа линия на морето подходящи за строителството на хотел или ваканционни вили.

Мечтаете за дом на морето, вечно лято и кристално чиста вода, агенция Имоти Халкидики, заедно със строителна компания Имоти Халкидики – 2 могат да ви предложат богато разнообразие на оферти за недвижими имоти, апартаменти, къщи или парцели на първа линия с невероятна гледка към морето на чудният полуостров Халкидики. Прекрасната му природа, плажовете със златист пясък, спокойствието и културно-исторически забележителности превръщат полуострова в желано място за живеене с подчертано силен интерес към луксозни имоти на първа линия на морето.

С годините натрупан опит ние, можем да ви предложим качествени услуги, включително и правни, от добър адвокат говорещ български език, при продажба на имоти, съобразени с вашите желания. Можем да отговорим на високите и разнородни изисквания на своите клиенти.

Разгледайте нашите оферти за продажба на вили, къщи, парцели, апартаменти, хотели и бизнес сгради до брега на морето, както и строителство на къщи, вили и хотели.