Услуги

 • Строителство
  Агенцията ни разполага с опитни архитекти и инженери. След покупката на парцела, издаването на разрешителното за строителство и изграждането на жилището или търговската сграда, осигуряваме наблюдение и проследяване във  времето до издаване на обекта   както и на цените.
  Агенцията извършва и строителство по поръчка.
 • Оценка на недвижими имоти
  Оценяваме по най- добрия и точен начин недвижимия ви имот.
 • Покупко - продажба на недвижимо имущество
  Консултираме ви за правилния път, който трябва да спазите, за да направите една правилна покупко- продажба, независимо дали плащането ще се осъществи в брой или в съчетание с някакъв банков кредит.

Представяме и предвижваме с вече съвременните средства вашата недвижима собственост. Поемаме ангажимента да ви свържем със сериозни и доверени строителни фирми за покупка, продажба или замяна.

 • Отдаване под наем на недвижима собственост
  В офисът на агенцията ни за недвижими имоти се осъществяват преговорите за договарянето най- добрата цена за отдаване под наем. Арендата на недвижимия имот е съобразена с вашите очаквания.
 • Управление на недвижимо имущество
  Ако разполагате с недвижим имот и се намирате извън рамките на  района, където се намира имотът или сте в чужбина, можем да поемем обслужването на недвижимия ви имот. Събиране на арендите, инспектиране на недвижимите имоти и т.н.
 • Юредическа защита/ данъчна подкрепа
  Осигуряваме ви юредическа защита и подкрепа. Осигуряваме ви  консултация по икономическите въпроси и данъчна подкрепа.
 • Кредити
  С дългогодишния ни опит в областта на  жилищните, строителните, фирмените и т.н. кредити, сме в състояние да ви помогнем да направите най- добрия избор на програма и същевременно да планираме кредита, който ще е най- подходящ за вас, познавайки изискванията на  всяка една банка.

Агенцията ни си сътрудничи с повечето гръцки банки, които предлагат най- добрите съществуващи  кредити на банковия пазар, за покупка на недвижими имоти.
Без никакви отежнения, с голяма отговорност и пълна дискретност, можем да съдействаме за незабавното одобрение на молбата ви за отпускане на кредит.