Фирмен профил

Агенцията за недвжими имоти ‘Митос’ с опита си в областа на недвижимите имоти, представлява гарант за една успешна инвестиция на полуостров Халкидики, но и в цяла Северна Гърция.

Офисът ни в Неа Плагиа ви предлага пълна дискретност, сериозност, професионализъм, знания и бързина, както и  изобилие на недвижими имоти. Можем да ви помогнем в цялата процедура по закупуването, продажбата, отдаването под наем на какъвто и да е било вид недвижимо имущество независимо дали това  е апартамент, еднофамилно жилище, парцел, имот, магазин или сграда.

 

Имаме многогодишен опит в областта и гарантираме бързо и точно обслужване.

На разположението сме на всеки един заинтересуван, разполагаме с една цялостна и организирана мрежа с много възможности за инвестиция в недвижимо имущество.

Разполагаме с недвижими имоти във всички  отбрани  области  на Северна Гърция.

 

От началото на 2006-а г., агенцията за недвижими имоти ‘Митос’  разшири своята дейност и в България, където разполагаме с голям избор от недвижимо имущество. Разполагаме с недвижими имоти както в големите градове на България, така и в летните и зимни курорти, независимо дали става въпрос за зимен туризъм ( ски- центрове), или за летен отпуск ( жилища в летните курорти и парцели край морето).

Веселина Миту