КЪЩА ХАЛКИДИКИ ГЪРЦИЯ ПЪРВА ЛИНИЯ НОВО СТРОИТЕЛСТВО

Топ оферти|Къщи|Парцели

Имоти-Халкидики има удоволствието да ви представи прекрасна еднофамилна къща със самостоятелен двор от 400 кв.м и РЗП, 350 кв. м.  Къщата  е построена на четири нива и има следното разположение:

Сутерен който включва  двоен гараж,баня и складово помещение.

Първи етаж

-елегантна дневна  с трапезария и  спираща дъхът гледка от всички страни към топлото южно море и върховете на планината Олимп. От дневната   се излиза на тераса водеща  в градината и оттам по  съвсем кратък път от 15 метра,  се стига  до плажа.

-просторна кухня от която се излиза на втора тераса водеща към двора и гледка към морето.

Втори етаж:

Три чудесни спални с елегантна баня към всяка спалня и отново директна и прекрасна гледка към красивото гръцко море и от трите спални.Към югоизточната и югозападната спалня  има прекрасни тераси със стъклени парапети  които позволяват да се насладите на гледката.

На последното ниво е разположена мансарда от 40 кв.м. с красива баня и  две тераси , която е подходяща да настаните вашите гости.

Къщата е напълно завършенал .По ваше желание може  да се добави басейн.

Тази изключителна къща е разположена  на парцел който се спуска плавно към морето.Красивата гледка към морето от всички точки на двора и къщата я правят едно уникално предложение.

Плажът ,който е точно пред къщата позволява уединение и комфортен престой през цялото лято.В близост се намират два от най-известните на Халкидики рибни ресторанти..Също така само на няколко километра от селището в коетосе намира къщата  има много нощни заведения в които през лятото гостуват известни гръцки изпълнители.

Съчетанието от зеленина , морска шир и гледката към заснежените върхове на планината Олимп е наслада за душата и дава възможност да се насладите на живота в Гърция.800 000 EUR